woensdag 3 juli 2013

The Giant Extreme Volume Waterproof Mascara van Catrice.

Dit is The Giant Extreme Volume Waterproof Mascara van Catrice. Hij bestond al maar nu is er ook een waterproof versie. Hij trok me aan omdat hij XXL volume belooft, testen dus! Hij kost € 4,59 in de kruidvat.


De verpakking is niet lelijk maar ook niet prachtig. Hij valt wel op door het kleurtje.


Catrice verteld : The Giant of swing

The giant is nu ook verkrijgbaar in een waterproof variant. Voor XXL wimpervolume & XXL expressie! Het geheim is de unieke formule in combinatie met conisch gevormde megaborstel. Met het uiteinde kan elk wimperhaartje tot in de ooghoeken afzonderlijk worden opgemaakt. De waterproof textuur garandeert 24 uur lang sensationele volume.


Het borsteltje gaat van dik naar dun. Persoonlijk vind ik het een gemakkelijk te gebruiken borsteltje. De fijne punt is handig voor de kleine in de hoek liggende wimpers. 


Ik ben zeer tevreden met dit resultaat. Hij geeft veel volume, je hebt nog veel wimpers. Het resultaat blijft zo en breekt niet af tijdens de dag. Maakt je wimpers mooi zwart. Precies hetzelfde resultaat als de Rocket van Maybelline en hij is goedkoper! Goede mascara voor dagelijks gebruik.

Big kisses!

Geen opmerkingen: